Teambuilding in de sneeuw ; De ideale combinatie van het aangename en het leerzame
“Samen actief zijn en gezelligheid in de buitenlucht van Winters Sauerland”
Dag 1
Bij aankomst is het winterse vakantie gevoel begonnen
Middag/avond
Aankomst met eigen vervoer of optioneel per de touringcar in Sauerland. Op slechts 2,5 uur rijden gerekend vanaf Arnhem kunt u al in Sauerland zijn.
U wordt in het hotel ontvangen met een heerlijk drankje naar keuze en maakt kennis met de reisleider van Everloo Events. Wij zullen alle dagen aanwezig zijn en wij ten alle tijden bereikbaar voor vragen of andere wensen.
Na het inchecken in het hotel staat er een heerlijk diner voor uw gezelschap klaar. Wij hebben de beste hotels voor u geselecteerd met een optimale prijs kwaliteit verhouding, die hun diensten in de afgelopen jaren hebben bewezen.
Om alvast goed in de wintersport stemming te komen wordt er ’s avonds een Fakkel Snow Tour georganiseerd. Een gezellige wandeling met fakkels door het winterse landschap met onderweg een typisch Duitse versnapering. Bij terugkomst kan er gezellig geborreld worden aan de bar van het hotel.

Dag 2

“Samen buiten beleven schept een band voor het leven”
Ochtend
U begint de dag met een heerlijk ontbijtbuffet in het hotel.
In het hotel is een vergaderruimte beschikbaar met alle faciliteiten. In de ochtend is er alle gelegenheid voor een overleg of training. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om in de ochtend een activiteit te plannen.
Middag
Goed verzorgde lunch in het hotel.
De gevorderden kunnen na ontvangst van hun materiaal zelfstandig de pistes gaan verkennen. De beginners krijgen les van onze ski of snowboard instructeurs en kunnen ’s middags onder begeleiding of zelfstandig van de pistes af. Voor de liefhebbers van langlaufen zijn er prachtige tochten die zelfstandig of na een instructie kunnen worden afgelegd.
Maar ook voor de niet wintersporters zijn er voldoende activiteiten te beleven. Een bezoek aan de bierbrouwerij, een stadswandeling of sneeuwschoen wandeling. En aan het einde van de middag sluiten de wintersporters –en niet wintersporters gezellig samen aan bij de après ski.
“Rutschen mit Anton”; de middag wordt spectaculair afgesloten met de gehele groep tijdens het sleeën. Onder begeleiding van onze instructeur roetsjen de deelnemers in groepsverband of individueel naar beneden. Wie is het snelst beneden?
“Après ski met mie”; aan het einde van de middag worden de sterke verhalen, onder het genot van een lekker drankje, uit gewisseld in de après ski bar.

Prijs
2-daagse Teambuilding in de sneeuw € 199,- per persoon exclusief BTW
vanaf 20-200 personen (kleinere groepen op aanvraag)

Dit arrangement is inclusief:
-Voorbereiding en organisatie
-Deskundige reisbegeleiding
-Programmaboekje voor alle deelnemers
-1 overnachting in een 3-sterren hotel op basis van 2-persoons kamers
-Vergaderruimte voor 1 dagdeel
-1x ontbijtbuffet
-1x een lunch
-1x diner
-Huur ski of snowboardmateriaal dag 2
-Skipas dag 2
-Ski of snowboardlessen voor beginners

Dit arrangement is exclusief:
-Drankjes op basis van nacalculatie
-Toeristenbelasting € 2,- pppn

Extra mogelijk:
-1-persoonskamers, meerprijs op aanvraag
-Vervoer per Comfort Class Touringcar v.v., meerprijs op aanvraag
-Reisverzekering
-Annuleringsverzekering
-Alternatieve programmamogelijkheden in overleg