“Rutschen mit Anton“ Teambuildingsarrangement in de sneeuw
Twee daagse wintersportspektakel met après ski in Sauerland

Dag 1
Ochtend
Aankomst met eigen vervoer of optioneel per de touringcar in Sauerland. Op slechts 2,5 uur rijden, gerekend vanaf Arnhem, kunt u al in Sauerland zijn. U wordt ontvangen door onze reisbegeleiding ter plaatse met kaffee und kuchen.
De gevorderden kunnen na ontvangst van hun materiaal zelfstandig de pistes gaan verkennen. De beginners krijgen ‘s ochtends les van onze ski of snowboard instructeurs en kunnen ’s middags onder begeleiding of zelfstandig van de pistes af. Voor de liefhebbers van langlaufen zijn er prachtige tochten die zelfstandig of na een instructie kunnen worden afgelegd.
Maar ook voor de niet wintersporters zijn er voldoende activiteiten te beleven. Een bezoek aan de bierbrouwerij, een stadswandeling of sneeuwschoen wandeling. En aan het einde van de middag sluiten de wintersporters –en niet wintersporters gezellig samen aan bij de après ski.

Middag
Goed verzorgde lunch aan de piste exclusief gereserveerd voor uw gezelschap.

Na de lunch gaan de “lessers” hun eerste echte afdeling maken en is er gelegenheid om zelfstandig te skiën of snowboarden.
“Rutschen mit Anton”; de middag wordt spectaculair afgesloten met de gehele groep tijdens het sleeën. Onder begeleiding van onze instructeur roetsjen de deelnemers in groepsverband of individueel naar beneden. Wie is het snelst beneden?
“Après ski met mie”; aan het einde van de middag worden de sterke verhalen, onder het genot van een lekker drankje, uit gewisseld in de après ski bar.

Avond
Na een dag genieten in de sneeuw is het tijd om lekker op te frissen en/of gebruik te maken van de faciliteiten in het hotel.
’s Avond wordt er een heerlijk diner verzorgd in het restaurant van het hotel. Liefhebbers kunnen nog gezellig na borrelen in de bar. Voor de groepen die nog niet uit gefeest zijn kunnen we optioneel ook een winters buffet en feestavond verzorgen in een gezellige skihut met DJ. Mogelijkheden op aanvraag.

Dag 2 “Een relaxte afsluiting van een super weekend”
Ochtend
Goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel en aansluitend uitchecken.

Optioneel kunnen we het arrangement uitbreiden.
Prijs
2-daagse reis zoals omschreven vanaf € 179,- per persoon exclusief BTW
vanaf 20-200 personen (kleinere groepen op aanvraag)

Dit arrangement is inclusief:
-Voorbereiding en organisatie
-Deskundige reisbegeleiding
-Programmaboekje voor alle deelnemers
-1 overnachting in een 3-sterren hotel op basis van 2-persoons kamers
-1x ontbijtbuffet
-1x een lunch
-1x diner
-Huur ski of snowboardmateriaal dag 1
-Skipas dag 1
-Ski of snowboardlessen voor beginners

-Dit arrangement is exclusief:
-Drankjes op basis van nacalculatie
-Toeristenbelasting € 2,- pppn

Extra mogelijk:
-1-persoonskamers, meerprijs op aanvraag
-Vervoer per Comfort Class Touringcar v.v., meerprijs op aanvraag
-Reisverzekering
-Annuleringsverzekering
-Alternatieve programmamogelijkheden in overleg