“Onvergetelijke wintersportbeleving en gezellige dag uit in de buitenlucht”

Ochtend
Vertrek met Comfort Class touringcar naar Sauerland. Op slechts 3 uren rijden, gerekend vanaf Arnhem, kunt u al in Sauerland zijn. U wordt ontvangen door onze reisbegeleiding ter plaatse met kaffee und kuchen. Optioneel kunnen we een ontbijtje in de bus verzorgen.
De gevorderden kunnen na ontvangst van hun materiaal zelfstandig de pistes gaan verkennen. De beginners krijgen ‘s ochtends les van onze ski of snowboard instructeurs en kunnen ’s middags onder begeleiding of zelfstandig van de pistes af. Voor de liefhebbers van langlaufen zijn er prachtige tochten die zelfstandig of na een instructie kunnen worden afgelegd.
Maar ook voor de niet wintersporters zijn er voldoende activiteiten te beleven. Een bezoek aan de bierbrouwerij, een stadswandeling of sneeuwschoen wandeling. En aan het einde van de middag sluiten de wintersporters –en niet wintersporters gezellig samen aan bij de après ski.

Middag
Goed verzorgde lunch aan de piste exclusief gereserveerd voor uw gezelschap.

Na de lunch gaan de “lessers” hun eerste echte afdeling maken en is er gelegenheid om zelfstandig te skiën of snowboarden.
“Rutschen mit Anton”; de middag wordt spectaculair afgesloten met de gehele groep tijdens het sleeën. Onder begeleiding van onze instructeur rutschen de deelnemers in groepsverband of individueel. Plezier gegarandeerd! Wie is het snelst beneden?
“Après ski met mie”; aan het einde van de middag worden de sterke verhalen, onder het genot van een lekker drankje, uit gewisseld in de après ski bar.
Na een dag genieten in de sneeuw is het tijd om lekker aan tafel te gaan. De dag wordt afgesloten met een heerlijke maaltijd of winters buffet in de Skihut.
Moe en voldaan vertrekt de deelnemers per touringcar terug naar Nederland. Een gezellige dag in de buitenlucht om nog lang van na te genieten!

Prijs
Dagreis Sauerland zoals omschreven vanaf € 139,- per persoon exclusief BTW
vanaf 20-200 personen (kleinere groepen op aanvraag)

Dit arrangement is inclusief:
-Voorbereiding en organisatie
-Deskundige reisbegeleiding
-Vervoer per Comfort Class Touringcar v.v. (gerekend vanaf Arnhem)
-Programmaboekje voor alle deelnemers
-Huur ski of snowboardmateriaal dag 1
-Skipas dag 1
-Ski of snowboardlessen voor beginners
-1x een lunch
-1x diner
Dit arrangement is exclusief:
-Drankjes op basis van nacalculatie

Extra mogelijk:
-Reisverzekering
-Annuleringsverzekering
-Alternatieve programmamogelijkheden in overleg