Vergaderen in de sneeuw ; “Een winterse omgeving geeft een andere kijk op de zaak”
Drie daagse Sauerland in de buitenlucht met activiteit en gezelligheid
Dag 1

Bij aankomst is het winterse gevoel begonnen
Aankomst met eigen vervoer of optioneel per de touringcar in Sauerland. Op slechts 2,5 uur rijden gerekend vanaf Arnhem kunt u al in Sauerland zijn.
U wordt in het hotel ontvangen met een heerlijk drankje naar keuze en maakt kennis met de reisleider van Everloo Events. Wij zullen alle dagen aanwezig zijn en wij ten alle tijden bereikbaar voor vragen of andere wensen.
Na het inchecken in het uitstekende vier sterren hotel staat er een heerlijk diner voor uw gezelschap klaar. Wij hebben de beste hotels voor u geselecteerd, die hun diensten in de afgelopen jaren hebben bewezen..
Om alvast goed in de wintersport sfeer te komen wordt er ’s avonds een Fakkel Snow Tour georganiseerd. Een gezellige wandeling met fakkels door het winterse landschap met onderweg een typisch Duitse versnapering. Bij terugkomst kan er gezellig geborreld worden aan de bar van het hotel.

Dag 2

Na een ochtend serieus samenzijn is het ’s middags genieten in de buitenlucht

Ochtend
U begint de dag met een heerlijk ontbijtbuffet in het hotel.
In het hotel is een vergaderruimte beschikbaar met alle faciliteiten. In de ochtend is er alle gelegenheid voor een overleg of training. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om in de ochtend een activiteit te plannen.
Middag
Goed verzorgde lunch in het hotel.
De gevorderden kunnen na ontvangst van hun materiaal zelfstandig de pistes gaan verkennen. De beginners krijgen les van onze ski of snowboard instructeurs en kunnen ’s middags onder begeleiding of zelfstandig van de pistes af. Voor de liefhebbers van langlaufen zijn er prachtige tochten die zelfstandig of na een instructie kunnen worden afgelegd.
Maar ook voor de niet wintersporters zijn er voldoende activiteiten te beleven. Een bezoek aan de bierbrouwerij, een stadswandeling of sneeuwschoen wandeling. En aan het einde van de middag sluiten de wintersporters –en niet wintersporters gezellig samen aan bij de après ski.
“Rutschen mit Anton”; de middag wordt spectaculair afgesloten met de gehele groep tijdens het sleeën. Onder begeleiding van onze instructeur rutschen de deelnemers in groepsverband of individueel naar beneden. Wie is het snelst beneden?
“Après ski met mie”; aan het einde van de middag worden de sterke verhalen, onder het genot van een lekker drankje, uit gewisseld in de après ski bar.
Avond
Na een dag genieten in de sneeuw is het tijd om lekker op te frissen en/of gebruik te maken van de faciliteiten in het hotel.
’s Avond wordt er een heerlijk diner verzorgd in het restaurant van het hotel. Liefhebbers kunnen nog gezellig na borrelen in de bar. Voor de groepen die van een feestje houden kunnen we optioneel ook een winters buffet en feestavond verzorgen in een gezellige skihut met DJ. Mogelijkheden op aanvraag.

Dag 3

“Een relaxte afsluiting van een teambuilding 3 daagse”
Ochtend
Goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel en aansluitend uitchecken.

Aanvang bijeenkomst in de vergaderruimte van het hotel.

of

“Snow Challenge” met de groep. Een gezellige afsluiting in de sneeuw waar iedereen aan mee kan doen. Een variëteit van samenwerkingspelen, denkopdrachten en oriëntatie uitdagingen in de sneeuw. Teams strijden tegen elkaar op de verschillende onderdelen en tijdens de lunch wordt de winnaar bekend gemaakt.

In plaats van de “Snow Challenge” kunnen we ook een Stadswandeling Winterberg of een bezoek en rondleiding aan de bierbrouwerij verzorgen. Alternatieve mogelijkheden in overleg.

Middag
Afsluiting met een lunch en einde drie daagse Sauerland.

Prijs
3-daagse reis € 329,- per persoon exclusief BTW
vanaf 20-200 personen (kleinere groepen op aanvraag)

Dit arrangement is inclusief:
-Voorbereiding en organisatie
-Deskundige reisbegeleiding
-2 overnachtingen in een 3-sterren hotel op basis van 2-persoons kamers
-2x ontbijtbuffet
-2x een lunch
-2x diner
-Snow Fakkel Tour met versnapering onderweg
-Twee dagdelen beschikbare vergaderruimte
-Huur ski of snowboardmateriaal dag 2
-Skipas dag 2 voor Wintersport Arena Sauerland
-Ski of snowboardlessen
-Snow Challenge dag 3
-Programmaboekje voor alle deelnemers

Dit arrangement is exclusief:
-Drankjes op basis van nacalculatie
-Toeristenbelasting € 2,- pppn

Extra mogelijk:
-Vervoer per Comfort Class Touringcar v.v.
-1-persoonskamers, meerprijs op aanvraag
-Reisverzekering
-Annuleringsverzekering
-Alternatieve programmamogelijkheden in overleg